Szaktanácsadás Objektumvédelem CCTV Eszközök

E-mail: orion21@orion21.hu
Tel.: +36-1/783-16-56
Fax: +36-1/799-42-23

Vista qulu

Vista qulu - intuitív videomenedzsment

Több éves szünet után egy rendkívül felhasználó barát és költséghatékony videó menedzsment szoftverrel tér vissza a Vista a magyar biztonságtechnikai piacra.


Az új Vista qulu szoftverrel a Vista elsődleges célja, főként a végfelhasználók igényeit szem előtt tartva egy olyan videó menedzsment rendszer kifejlesztése volt, ami a legkorszerűbb technológiákat, jellemzőket és irányvonalakat foglalja magába. Az egyik ilyen irányvonal például az, hogy minél több gyártó kamerája használható legyen egy rendszerben, hogy a végfelhasználóknak ne kellejen elkötelezni magukat egy kameragyártónak sem. A Vista qulu kompatibilis az összes, ONVIF S profile-t alkalmazó kamerával, és lehetőséget nyújt a hemiszférikus, úgynevezett fisheye kamerák alkalmazására is, illetve régebbi kamerák esetében RTSP és HTTP streamekkel történő integrálásra.


A telepítés során kiválasztjuk a kamerák optimalizálása lehetőséget, a szoftver az első indítás után automatikusan megkeresi a hálózatra csatlakoztatott kamerákat és elvégzi a szükséges (kis és nagyfelbontású streamek, framerate) beállításokat a kamerákban a felhasználók, vagy a kivitelezést végzők beavatkozása nélkül. Ha később egy új kamerát csatlakoztatunk a rendszerhez, azt a szoftver érzékeli és automatikusan hozzáadja a kameralistához.


A rendkívül jól átlátható felhasználói interfész, úgy lett kialakítva, hogy kezelése egyszerű, intuitív és gyorsan elsajátítható legyen. A szoftver első indításkor egy üres, kamerák nélküli oldallal indul, amit aztán a felhasználó kedve szerint alakíthat, illetve készíthet újabb és újabb kamerakiosztásokat, elrendezéseket. Nézhet vissza egy kattintással rögzített videót, kereshet a rögzített anyagokban mozgás alapján és az egyedi zoom ablakoknak köszönhetően számos virtuális kamera használatára ad lehetőséget. A Vista qulu rendkívül fejlett PTZ kameravezérléssel rendelkezik, ami egy kattintásos PTZ, és a területkijelöléssel történő zoomvezérléssel biztosít páratlan kezelői élményt az operátorok számára.


A Vista qulu teljes értékű demo verziója szabadon letölthető. A demó szoftverrel a meglévő rendszerekkel zavartalan működése mellet, azokkal párhuzamosan tesztelhető a meglévő kamerák kompatibilitása. Telepítést követően a szoftverből egy 4 kamera rögzítésére alkalmas 30 napos próbalicenc aktiválható.


Főbb jellemzők:

- más gyártók kameráinak támogatása
- páratlan felhasználói élmény
- korlátlan bővíthetőség
- Windows, Linux és Mac támogatás
- kameránként bővíthető licencek, alap díj, vagy éves szoftverkövetési díj nélkül

 

 

pilomat.png secuscan.png eneo.png videotec.pngUntitled attachment 01750.png

ACTi logo.png

qulu logo.jpg