A védelem első vonalában

 
 
 

Hírek

Nagyobb biztonság a SecuScannel®

A SecuScan® gépjárműalváz-vizsgáló rendszer innovatív technológiai megoldása egyszerű és gyors lehetőséget biztosít a gépjárművek alvázára erősített veszélyes tárgyak, fegyverek, robbanószerkezetek és csempészáruk felderítésére.

Részletek

Vista qulu - a nagy visszatérés

Több éves szünet után egy rendkívül felhasználó barát és költséghatékony videó menedzsment szoftverrel tér vissza a Vista a magyar biztonságtechnikai piacra.


Részletek

Thermal Radar - a világ első forgófejes 360°-os hőkamerája

Mi is a Thermal Radar?

A Thermal Radar egy innovatív, díjnyertes hőképalkotó eszköz, amely egy 360°-os vizuális lefedettséget kínál, egy nagyteljesítményű hőkamera és egy intelligens térinformatikai platform alkalmazásával. Így biztosítva minden eddigit felülmúló megfigyelési és detektálási lehetőséget a végfelhasználók számára.

Részletek

PILOMAT ROAD BLOCKER RB1000 tesztjelentés

2014. szeptember 2-án az Aisico s.r.l. elvégezte a PILOMAT ROAD BLOCKER RB1000, road blocker (úttorlasz) PAS68:2013 szabvány szerinti tesztelését.

A PILOMAT ROAD BLOCKER RB1000 road blocker a teszt során egy N3 szintű becsapódás érte

Részletek

PILOMAT 275/M50-1200A tesztjelentés

2014. szeptember 2-án az Aisico s.r.l. elvégezte a PILOMAT 275/M50-1200A, nagy ellenálló képességű, anti-terrorista süllyedő oszlop PAS68:2013 szabvány szerinti tesztelését.
A PILOMAT 275/M50-1200A süllyedő oszlopot a teszt során egy N3 szintű becsapódás érte.

Részletek

eneo Candid és Callisto kamerák - egységes megjelenés

A modern video megfigyelő rendszerek kiválasztásában a szakmai követelmények, irányelvek és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett ma már kiemelkedő szerepet kapnak az esztétikai szempontok is. Az igényesebb végfelhasználók a megfelelő műszaki paraméterek kiválasztása 

Részletek

Az új ULISSE NETCAM

Az új ULISSE NETCAM a Full IP PTZ egység a piacon ami, képes a mai SD, HD és Megapixel kamerák mozgatására. A kameramozgató és a kamera minden funkciója elérhető a legnépszerűbb videó menedzsment rendszerekből. A kamera...

Részletek

Új Pilomat sorompó

A Pilomat befejezte új, nagy ellenállású, áttörésbiztos Pilomat Barrier elnevezésű sorompójának tervezését. A motoros, függőleges mozgatású sorompó 3 és 7 méteres sorompóhossz között 50 cm-es modulméretekkel rendelhető...

Részletek

Új ENEO HDcctv rendszerek

A HDcctv (High Definition closed circuit television) szabvány megoldást jelent a régi koaxiális kábeleken működő analóg rendszerek egyszerű és gyors modernizálására, az eddig csak IP rendszereknél elérhető, nagy felbontású (HD) video megfigyelésre.

Részletek

secuscan.png
 NEW_PilomatLOGO_WEB_250.jpg marshalls_Logo3.jpgvideotec.png ACTi logo.png                 eneo.png qulu logo.jpg