Szaktanácsadás Objektumvédelem CCTV Eszközök

E-mail: orion21@orion21.hu
Tel.: +36-1/783-16-56
Fax: +36-1/799-42-23

Rólunk

Az ORION 21 Kft. 2007-ben alakult. A kezdeti időszakban főként tanácsadó tevékenységgel és vagyonvédelmi rendszerek telepítésével szereztünk, a biztonságtechnika szakterület szinte minden ágára kiterjedő tapasztalatot. Legfőbb célunk a Megrendelőink igényeinek maradéktalan kiszolgálása. Teljeskörű biztonságtechnikai szolgáltatások mellett, az utóbbi években speciális berendezések forgalmazásával bővítettük szolgáltatásainkat, és a biztonságtechnika egy speciális részterületére, a magas biztonsági szintű objektumok bejáratainak védelmére specializálódtunk. Rendszereinket az olaszországi PILOMAT s.r.l. által gyártott fizikai akadályok, süllyedő oszlop és úttorlasz megoldások, a gépjárművek alvázátvizsgálását dokumentáló (SecuScan), valamint az Egyesült Államokban kifejlesztett, már a védett terület megközelítését is detektálni képes Thermal Radar hőkamerás kerítésvédelmi rendszerek alkalmazásával alakítjuk ki. Ezen berendezések és rendszerek esetében teljes körű szolgáltatást nyújtunk építőipari és biztonságtechnikai cégek számára. Támogatást biztosítunk, a kivitelezők számára a tervezésen, telepítésen és beüzemelésen keresztül egészen a berendezések karbantartásával, szervízelésével kapcsolatos feladatok ellátásáig.


2012 második felében megkezdtük az eneo és Videotec, 2015 elejétől pedig az ACTi professzionális videotechnikai termékek importját, melyeket önállóan, illetve nagykereskedelmi partnereink bevonásával értékesítünk, valamint biztosítunk szakszerű műszaki támogatást.

Pilomat Orion21.JPG

valamint az Egyesült Államokban kifejlesztett, már a védett terület megközelítését is detektálni képes Thermal Radar hőkamerás kerítésvédelmi rendszerek  alkalmazásával alakítjuk ki.
pilomat.png secuscan.png eneo.png videotec.pngUntitled attachment 01750.png

ACTi logo.png

qulu logo.jpg